هیئت محبین اهل بیت (ع) شهر سهند

این سایت پیرامون مطالب مذهبی و جلسات و برنامه های هیئت محبین شهر سهند می باشد.

هیئت محبین اهل بیت (ع) شهر سهند

این سایت پیرامون مطالب مذهبی و جلسات و برنامه های هیئت محبین شهر سهند می باشد.

دریافت کمک های مالی هیئت:
🏦شماره حساب:592023946
💳شماره کارت:5859837006391599
📶شبا:IR770180000000000592023946

کلمات کلیدی

گذری بر زندگی و توسلات علامه امینی

نسل جوان چگونه فلج می‌شود؟

شهادت دکتر چمران

شهادت سربازان دلیر اسلام

چرایی و چگونگی قیام 15 خرداد 42

سالگرد رحلت امام خمینی (ره)

غزوه بدر

شهادت مختار ثقفی

علمی و معنوی آیت‌الله بهجت (ره)

درنگی کوتاه در زندگی شخصی

دانلود سخنرانی استاد رائفی پور: جادوی دلار

سالروز شهادت خلبان علی‌اکبر شیرودی

غیبت و راههای درمان آن

ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان

امام صادق «علیه السلام» بزرگ احیاگر علم و دین

سپاه پیش‌قدم در همه عرصه‌ها

صوت و تصویر مراسم جشن میلاد امام حسین(ع) هیئت محبین

روزه گرفتن در صدر اسلام از چه تاریخی واجب شد؟

مرز میان ایمان و نفاق چیست؟

بعثت پیامبر (صلّی الله و علیه و آله و سلّم)

همه چیز درباره روز جهانی کتاب کودک

زندگی‌نامه امام موسی کاظم(ع) از ولادت تا شهادت

داستان فتح خیبر

ویژه نامه

سال روز وفات آیت الله العظمی بروجردی (ره)

روزی که حرم امام رضا (ع) را به توپ بستند...

بررسی وضعیت اسرائیل در حوزه آب

بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی

متن سخنرانی حضرت زینب (س) در شام

نامه رهبری به جوانان غربی

۱۷ مطلب در تیر ۱۳۹۸ ثبت شده است

حوادث رفته‌رفته آغاز می‌شد. مردم در مسجد جمع شده بودند. بهلول برای بیرون آمدن از تحصن شرط‌هایی داشت. هیچ‌کس حتی فکرش را هم نمی‌کرد که شاه جنایتکار چند ساعت بعد دستوری عجیب را شخصا صادر کند و مسجد را به خاک و خون بکشد.

 حرکتی که هرچند با خشونت بی‌مانند پهلوی اول و عواملش در نطفه خفه شد و سرانجامی جز گسترش استبداد و بی‌عدالتی در سطح شهر مشهد نداشت اما خود باعث ایجاد هسته مقاومتی بزرگ در شرق کشور در سال‌های بعد شد. هسته مقاومتی که نقش بزرگی در به وجود آمدن تاریخ انقلاب اسلامی ایران داشت.

بمناسبت سالگرد قیام گوهرشاد به بررسی دقیق حوادث آن روز فراموش نشدنی می پردازیم؛

مخالفت نائب‌التولیه برای تغییر کلاه در مشهد!

وقایعی که می‌رفت تا حادثه خونین گوهر شاد را رقم بزند از دل سیاست‌های فرهنگی رضا خان درآمد. اما جرقه‌اش جریان تغییر کلاه پهلوی به شاپو بود. شهر مشهد، شهری مذهبی و متفاوت بود. وقتی دستورالعمل اجرایی استفاده از کلاه شاپو به مشهد رسید، «محمد ولی خان اسدی» متولی‌باشی آستان قدس به دربار نامه نوشت که درباره مشهد دست نگه‌ دارند، گفت: مشهد شهری مذهبی است و این تغییرات یک‌باره آشوب ایجاد می‌کند. اما این هشدارها توی گوش شاه نرفت. دست آ‌خر هم دشمنان اسدی زیرآبش را زدند و به شاه پیغام دادند که همه چیز برای اجرای امر ملوکانه آماده است و اسدی کارشکنی می‌کند!

علامه امینی بر روی توسلات بسیار تکیه می‌کردند و شدیداً به زیارت جامعه کبیره، زیارت امین الله و زیارت عاشورا معتقد و مقید به خواندنش بودند.

علامه امینی  در سال ۱۳۲۰ق در تبریز متولد شد و از علمای برجسته ای به شمار می رود که  تسلیم در مقابل اوامر الهی بود و بر روی توسلات بسیار تکیه می‌کرد. امروز قصد دارد تا شما را کمی بیشتر با این عالم بزرگ آشنا کند.

شهید آیت الله صدوقی از یاران صدیق و باوفای ‌امام خمینی (ره) بود وعمر گرانقدر خود را در راه خدمتگزاری به محرومان و مستضعفان گذراند.

به گزارش خبرنگار شهید آیت الله صدوقی از یاران صدیق و باوفا و سی ساله امام امت بود او یار امام و یاور ملت محروم بودکه بحق در عمل نشان داده بود.

شهید آیت الله صدوقی از یاران صدیق و باوفا و سی‌ساله ‌امام امت بود او یار امام و یاور ملت محروم بودکه بحق در عمل نشان داده بود وی نمونه‌ای از امام امت بودکه بدون تردید همه خصائل اخلاقی و روحی و ابعاد حضرت امام وانبیاء و صلحاء در وی جمع و خلاصه شده بود او مردی از سلاله پاک تشیع علوی و ادامه دهنده راه حضرت علی( ع) وحسن (ع) و حسین (ع) و ائمه بود شهید صدوقی عابدی مخلص و زاهدی بیریا بود از کار شبانه‌روزی و در خدمت مردم بودن هیچ احساس خستگی نمی‌کرد و مقاوم بود .

امام صادق (ع) یک وجه از حفظ اسلام را، شناخت شبهات امثال إبن‌أبی‌العوجاء‌ها می دانستند و معتقد بودند نمی توان آنها را وادار به سکوت کرد، وگرنه می‌گویند ما حرف‌ های مهمی داریم، ولی نمی‌گذارند بزنیم و ظرفیت شنیدن آن را ندارند، و لذا امام (ع) به آنها اجازه می دادند از زبان خودشان همه‌ حرف ‌هایشان را بزنند و تمام شخصیت فکری خود را معرفی کنند، تا معلوم شود چه‌ چیزی در چنته دارند.

آمادگی زمینه های روشن شدن چراغ نهضت علمی در عصر امام صادق (ع)
پس از شهادت امام حسین (ع)، استراتژی اهل بیت (ع) بر پایه حفظ و پاسداری از فرهنگ اسلامی قرار گرفت؛ یعنی به دلیل نبودن امکان تشکیل حکومت اسلامی می بینیم ائمه بعدی، امام سجاد، امام باقر و امام صادق (ع) به دنبال این هستند که فرهنگ اسلامی را برای مردم تبیین کنند.